De beste winterjassen voor jongens om je kind warm te houden dit seizoen

De winter komt eraan en het is tijd om na te denken over een winterjas voor uw kind om hem warm te houden. Met zoveel verschillende soorten jassen op de markt, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke jas geschikt is voor uw kind. In deze blog bijdrage bespreken we de beste winterjassen voor jongens en geven we u enkele tips om de juiste jas te kiezen. We zullen ook een paar van onze favoriete jassen aanbevelen die uw kind dit seizoen zeker warm zullen houden!

In gedachte houden

Bij het kiezen van een winterjas voor uw kind moet u een aantal dingen in gedachten houden. Ten eerste moet u beslissen welk type jas het beste is voor uw kind. Er zijn drie hoofdtypen jassen: dons, synthetisch en wol. Donsjassen zijn over het algemeen het duurst, maar ze zijn ook het warmst . Synthetische jassen zijn een goede middenweg, terwijl wollen jassen over het algemeen het minst duur zijn, maar ook het minst warm.

Een ander ding om in gedachten te houden bij het kiezen van een winterjas voor uw kind is het klimaat waarin u woont. Als u in een gebied woont met zeer koude winters, wilt u er zeker van zijn dat u een jas kiest die warm genoeg zal zijn voor je kind. Woont u daarentegen in een gebied met mildere winters, dan kunt u misschien beter een lichtere jas kiezen, zodat uw kind het niet te warm krijgt.

Als je eenmaal hebt besloten over het type jas en het klimaat, kun je gaan kijken naar specifieke jassen. We hebben er een paar op een rijtje gezet hieronder, gerangschikt per type.

Gewatteerde jassen:

-The North Face Boys’ McMurdo Down Parka: Deze jas is gemaakt met 550 vulling dons en heeft een waterdichte shell. Hij heeft ook een afneembare bontcapuchon, wat geweldig is voor koudere klimaten.

– Columbia Sportswear Boys’ Bugaboo Interchange Jas: Deze jas heeft een waterdichte buitenkant en is geïsoleerd met synthetische dons. Hij heeft ook een uitneembare voering, waardoor hij ideaal is voor koudere of mildere klimaten.

– Lands’ End Boys’ Squall Puffer Jacket: Deze jas is gemaakt van waterafstotend nylon en is gevuld met synthetisch dons. Het heeft ook een fleece voering voorextra warmte.

Fleece jassen:

– Patagonia Boys’ Fjord Flannel Jacket: Deze jas is gemaakt van gerecycled polyester en heeft een fleece voering. Het is ook windbestendig, waardoor het een geweldige keuze is voor koudere klimaten.

– Columbia Sportswear Jongens’ Steens Mountain Full ZipJas: Dit jack is gemaakt van zacht, comfortabel fleece en heeft een ritssluiting aan de voorkant. Het is ook machinewasbaar, dus gemakkelijk te onderhouden.

– North Face Boys’ Denali Fleece Jacket: Dit jack is gemaakt van gerecycled polyester en heeft een geborstelde fleecevoering. Het is ook verkrijgbaarin verschillende kleuren, zodat u de kleur kunt kiezen die het beste bij uw kind past.

Wollen jassen:

– LL Bean Boys’ Wool Toggle Coat: Deze jas is gemaakt van 100% wol en heeft toggle-sluitingen. Hij is ook gevoerd met fleece voor extra warmte.

– Lands’ End Jongens Wollen Pea Jas: Deze jas is gemaakt van wol en heeft een gewatteerde voering. Hij heeft ook twee zakken aan de voorkant en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

– Gap Kids Boys’ Wool Blend Coat: Deze jas is gemaakt van een wolmix en heeft een ritssluiting. Hij heeft ook twee zakken aan de voorkant en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Zoals u kunt ziener zijn veel verschillende soorten jassen op de markt, dus het is belangrijk dat u de tijd neemt om de juiste jas voor uw kind te kiezen. We hopen dat dit blogartikel nuttig is geweest en dat u een jas kunt vinden die zowel warm als stijlvol is! Dank u voor het lezen.

Bron: www.kixx-online.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.