Fysiotherapie Amersfoort: Voor de betere dagen

Lichamelijke klachten moeten op de juiste manier behandeld worden en daar weet Casa Fysio voor Fysiotherapie Amersfoort wel raad mee. Deze klachten zijn vervelend en hebben invloed op het dagelijks leven. Door naar de juiste professionals te gaan kunnen deze klachten behandeld worden zodat de pijn geminimaliseerd kan worden. De dagen zijn hierdoor veel minder moeizaam waardoor je meer positieve energie hebt. Dat betekent dat je meer uit je dagen kan halen en veel minder beperkt bent in bepaalde activiteiten. Door jouw spieren kan jij bewegen en daarom is het van groot belang dat deze met zorg behandeld worden. De fysio ondersteunt jou hier graag bij. 

 

Waar is deze Casa Fysio voor Fysiotherapie Amersfoort in gespecialiseerd?

Er zijn meerdere vlakken in het fysiotherapie vak waar je in gespecialiseerd kan zijn. Casa Fysio voor Fysiotherapie Amersfoort is ten eerste gespecialiseerd in manuele therapie. Dit is ten eerste het beter laten functioneren van gewrichten en daarnaast het verbeteren van houdingen en bewegingen. Ook zijn ze hier gespecialiseerd in kinder manuele therapie. Dit is milde therapie voor gewrichten en houdingen van kinderen of tieners. Dit vraagt om een speciale behandeling. Je kan hier ook terecht voor dry needling waarbij triggerpoints behandeld worden met hele dunne dichte naalden. Triggerpoints zijn vaak voorkomende oorzaken van klachten van pijn. Hiernaast heb je ook nog triggerpoint therapie waarbij er druk uitgeoefend wordt op de triggerpoint. 

 

Bij Casa Fysio op bezoek

Bij Casa Fysio voor fysiotherapie Amersfoort ben je altijd welkom en als je een afspraak wil maken kan je altijd bellen. Dit kan online door een datum te prikken in de online agenda of je kan ook altijd eerst even bellen. Als je snel geholpen moet worden dan is bellen altijd een goede optie zodat je zo snel mogelijk één van de specialisten kan spreken. Dit kan ook via whatsapp als je dit prettiger vindt. Voor vragen kan je altijd advies krijgen en bij twijfel kan je hier altijd terecht. Gezondheid staat namelijk voorop en dit bedrijf streeft ernaar om iedereen met een lach op hun gezicht de deur uit te laten gaan. 

 

Voor de behandeling Fysiotherapie Amersfoort

Voor de behandeling kan je op gesprek komen om jouw situatie en de mogelijkheden te bespreken. Casa Fysio voor Fysiotherapie Amersfoort wil zo betrokken mogelijk zijn zodat je optimaal geholpen kan worden. Het advies dat je krijgt over de benodigde fysiotherapie is kosteloos en je kijkt samen naar de beste opties. Als je er niet zeker van bent of jouw klachten behandeld moeten worden bij de fysio is er nog een andere optie waardoor je zeker weet waar je aan toe bent. Je kan namelijk naar het inloop halfuurtje waarbij jouw klachten uitgebreid besproken worden en jij het juiste advies krijgt bij Casa Fysio voor Fysiotherapie Amersfoort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *