Wil jij truien laten bedrukken?

Ben je ondernemer? En ben je op zoek naar een unieke manier om jouw bedrijf in de markt te zetten? Of misschien zoek je wel een gepersonaliseerd relatiegeschenk voor jouw klanten? Heb je al eens nagedacht over het professioneel laten bedrukken van truien? In deze blog vertel ik je alles wat je moet weten over het laten bedrukken van truien en waarom het een slimme keuze kan zijn voor jouw bedrijf.

Waarom truien laten bedrukken?

Allereerst is het laten bedrukken van truien een effectieve manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Een bedrukte trui geeft namelijk zichtbaarheid aan jouw bedrijfslogo of naam. Daarnaast zijn bedrukte truien een mooi relatiegeschenk om aan klanten te geven of zelfs te verkopen aan trouwe klanten. Truien zijn namelijk altijd handig en worden vaak gedragen, zowel binnen als buiten. Hierdoor kan de ontvanger van de trui reclame maken voor jouw bedrijf.

Kwaliteit en prijs van bedrukte truien

Als je besluit om truien te laten bedrukken, is het belangrijk om te kiezen voor kwalitatieve truien. De kwaliteit van de trui en de opdruk bepalen namelijk hoe lang de trui meegaat en hoe goed de bedrukking zichtbaar blijft. Een optie kan zijn om te kiezen voor truien van biologisch katoen die duurzaam zijn geproduceerd. Afhankelijk van de kwaliteit en het aantal truien dat je laat bedrukken, kan de prijs per trui variëren. Het kan slim zijn om via een groothandel te bestellen als je meer dan 10 truien wilt laten bedrukken.

Verschillende druktechnieken

Er zijn verschillende druktechnieken om truien te bedrukken. Zo kan je kiezen voor zeefdruk, borduren of transferdruk. Zeefdruk is een van de meest gebruikte technieken en is geschikt voor zowel kleine als grote oplages. Bij borduren wordt je ontwerp op de trui geborduurd, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Transferdruk is een goede optie als jouw ontwerp veel kleuren bevat en je snel en goedkoop wilt laten bedrukken.

Creatieve manieren om truien te ontwerpen

Bij truien laten bedrukken, kan je natuurlijk kiezen voor een simpel bedrijfslogo. Maar wees creatief en ontwerp bijvoorbeeld een trui met een leuke slogan, een ludiek beeld of geef jouw medewerkers allemaal een gepersonaliseerde trui met hun eigen naam erop. Dit zorgt niet alleen voor zichtbaarheid van het bedrijf, maar ook voor een goede sfeer binnen het bedrijf.

Waar truien te laten bedrukken

Als je hebt besloten om truien te laten bedrukken, is je volgende stap het zoeken van een drukkerij die dit voor je kan doen. Kijk goed naar referenties en bespreek je wensen met de drukker. Het is belangrijk dat zij begrijpen wat je wilt. Vraag ook naar de levertijd van de truien en de mogelijkheden voor nabestellingen.

Conclusie

Het laten bedrukken van truien is een creatieve en effectieve manier om je bedrijf in de markt te zetten. Zorg dat je kiest voor kwalitatieve truien en maak gebruik van druktechnieken die passen bij jouw wensen. Wees gerust creatief in het ontwerp van de truien en laat ze bedrukken bij een professionele drukkerij. Met een bedrukte trui kan je zorgen voor zichtbaarheid van jouw bedrijf en tegelijkertijd geef je een mooi en handig relatiegeschenk aan klanten. Succes met het laten bedrukken van jouw truien.

 

Bron: bedrukken.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *