Met wie je kun escape rooms ontdekken?

In vrijwel elke stad zijn inmiddels escape rooms te vinden. Was het van oorsprong de bedoeling om jezelf te bevrijden uit een gesloten ruimte, tegenwoordig zijn er allerlei varianten bedacht. Zo kun je terechtkomen in een levensecht mysterie waarbij je gezocht wordt door een maffiabaas die geen goede bedoelingen met je heeft. Een andere variant is dat je een moord moet oplossen, net zoals vroeger bij het spelletje Cluedo. Een escape room is een leuk uitje om te doen met anderen. Met een groep van 3 mensen kun je al een room boeken. Je gaat samen op avontuur en beleeft dingen waar je nog lang over na kunt praten. Met wie je het beste een bezoekje aan zo’n room kunt brengen vertellen we je hier.

Genieten met je gezin

Escape rooms zijn hartstikke leuk om met je gezin te doen. Haal je kinderen achter hun laptop, tablet of smartphone vandaan en beleef samen een mooi avontuur. Je bent weer eens op een hele andere manier bezig en hebt echt contact samen. Even tijd voor elkaar in een leven waar iedereen druk is met zijn eigen dingen. Er zijn speciale rooms voor kinderen zodat je ook met kleinere kinderen dit avontuur kunt beleven. En heb je de smaak te pakken? Dan zijn er talloze varianten en kun je keer op keer een nieuw mysterie oplossen.

Escape rooms met vrienden

Wil je eens iets anders doen met je vrienden dan een avond in de kroeg hangen? Escape rooms zijn de ideale oplossing hiervoor. Je hebt hartstikke veel lol samen en als je wilt kun je natuurlijk na afloop alsnog op kroegentocht. Het is een leuk idee als onderdeel van een vrijgezellenfeest of als je een weekend weg bent met vrienden. Je kunt samen kiezen welk thema je het leukste vindt en je lekker uitleven. En als je wilt kun je keer op keer een ander thema kiezen.

Leer je collega’s op een andere manier kennen

Als je met collega’s escape rooms bezoekt is dat een absolute aanrader. Je leert je collega’s op een totaal andere manier kennen. Het is leuk om eens niet met werk bezig te zijn samen, maar samen een mysterie op te lossen. De kans is groot dat je talenten ontdekt bij anderen die je eerder niet voor mogelijk hield. Dus laat je verrassen en ga als team op avontuur. Het maakt het contact op de werkvloer ook anders. Het is makkelijker om elkaar aan te spreken en elkaar te vinden als het nodig is. Verder is het prettig om de band onderling te versterken.

Escape rooms met familie

Plannen om met de hele familie op stap te gaan? Ook dan bieden escape rooms veel mogelijkheden. Met neven en nichten een mysterie oplossen, of je Opa de stuipen op het lijf jagen met een bloedstollende moord? Dat kan allemaal. Je kunt zelfs een wedstrijd element inbouwen en met verschillende teams hetzelfde thema oplossen. Welk team is het slimst en welk team heeft het snelste de oplossing bedacht? Maak een feestje van een dag met familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *